Мария има в репертоара си немалко успешни колаборации. Тя не се ограничaва стилово и винаги търси творческа провокация както за публиката, така и за самата себе си.

Зрители на "Открит микрофон" пък я изненадаха с въпрос какво мисли за младите звезди на "Пайнер" - Фики и Галин, а също дали би направила колаборации с тях. Изпълнителката сподели, че е впечатлена от успехите им и от модерните проекти, които правят.

"Да, бих направила, защо пък не! И Галин, и Фики са изключително модерни. Смятам, че много дълго време (в музиката като цяло, не само в нашата фирма) нямаше толкова яко мъжко присъствие. И двамата са направо в десетката - изключителни като певци и като поведение. Виждам в какви мащаби се движат като гледания и като харесвания, мога да кажа, че съм много, много горда, че имаме такива мъже наоколо, с които да правим и успешни дуети. Готова съм на всякакви колаборации" - категорично заяви тя.



Певицата призна, че досега не й е хрумвало, но пък й харесва подобна идея за съвместни проекти.

"Те са много различни като типаж, но и двамата са ми много близки до мен като натюрел за дует. Може да звучи шеговито, но даже и чисто визуално са ми много близки - с когото и да ме сложите като дует. Не съм се замисляла, но това е готина идея. Бихме могли да обсъдим с тях тези идеи" - каза тя, пише signal.bg.

На въпрос как й се струва идеята за трио с тях двамата, Мария отговори: "Не знам как те са разположени един към друг, но аз нямам нищо против, аз съм за".