Излезе новото видео на Мария Грънчарова към песента „Без сън“!

Концепцията на клипа се върти около идеята за бленуваната и сънувана невъзможна любов, за която се пее в текста на песента, метафорично пресъздадена чрез серия от феерични и подводни кадри, в които участват самата певица и екранният й партньор Светозар Димов.

„Подводните снимки бяха истинско предизвикателство за мен”, споделя поп певицата.

Видеото е дело на Васил Стефанов - един от най-търсените български режисьори, който стои и зад предишния клип на певицата. В „Без сън“ Мария Грънчарова сменя седем различни визии, избрани специално за нея от популярното модно дуо - стилиста Хубен Хубенов и Слав Анастасов. Чаровната певица показва класа и елегантност с облеклата на няколко световни модни къщи и залага на изчистения и премерен стил.



Музикалната кариера на Мария Грънчарова започва още през 80-те години, когато тя е тийнейджър, а популярността й достига своя връх през 90-те, благодарение на модерните денс аранжименти и множество национални турнета. Новата песен „Без сън“ е втората важна крачка, след песента „Повече“, с която Мария прави голямото си завръщане на българската сцена след 13 години прекъсване.

За трудната си раздяла със сцената, за един от най-тежките периоди в живота си, когато семейството й се бори с рака, за положителната енергия, която идва с годините и за вдъхновението да се върне отново към музиката певицата разказа в новия брой на списание ELLE, които й посветиха новата си корица.

„Чувствам се пълна с енергия и готова да работя. Това е много важен етап от живота ми и ме прави изключително щастлива“, споделя изпълнителката с един от най-характерните гласове в България. В момента Мария Грънчарова работи по няколко нови песни, част от които публиката ще има удоволствието да чуе през лятото.