Фолк певицата Мария изби рибата с последното си интервю. Ако може да й се вярва на думите колко е предана и безгрешна, преспокойно може да й се отсъди приз „Жена и майка на годината“!

Миньончето призна, че фолк певиците са разкрепостени жени, но определено „50 нюанса сиво“ не е нейният стил в леглото. Твърди, че не си е позволявала авантюри за една нощ, а харесва моногамията. Всичко извън нея било гимнастика, но не и любов.

По степен на значимост, във връзката й с Гущеров най-важен е сексът, а след това отношението, времето, чувството за хумор, плюс „словесните войни“, както тя нарича вероятно споровете им. „Християн е всичко онова, от което имам нужда!“, категорична е Мара.

Колкото до майчинството – певицата разказва пред в. „Труд“, че заради Марая и тежката й програма в училище, става между 5 и 7 часа сутринта. Като ставала рано можела да си изпие спокойно кафето, особено когато няма друго лично време, освен първите минути след събуждането й, пише hotarena.net.



От изданието й правят комплимент, че изглежда доста заредена. Тя отговаря, че младият й мъж я зарежда и допълва: „От неговата млада кръв! Тя и Мадона го е казала – ако една жена иска да изглежда млада и красива, трябва да подбира партньора си, да е значително по-млад от нея. Така ще може да се зареждаш от него и във всички насоки ще те държи във въздуха!“.

Мария не пожелава отново да разкрие къде се е състоял църковният й брак с Гущеров. С Християн са си пожелали да си имат бебе, което ще им донесе безкрайно щастие.

Певицата опроверга слуховете, че ненавижда баща си. Даже напротив – обича го толкова, колкото обича майка си. Просто той е уредил живота си в Америка и не желае да се завръща в България. Виждат се изключително рядко, но не са спрели да общуват. Мария споделя, че като жена, която има развод зад гърба си, го разбира напълно.