Това лято фолк певицата Мария е решила да каже ''стоп'' на кариерата и музикалните си участия по морето и да се отдаде на екзотични пътувания с приятеля си – Християн Гущеров.

След като обиколиха Италия, и по-конкретно изкараха няколко дни в Портофино, певицата и бизнесменът се върнаха отново в Канкун, Мексико.

''Привет на всички :) Ще ви споделя няколко незабравими момента от нашето пътуване... След Портофино пак се върнахме на най-романтичното кътче на света :)'', бе написала в официалната си страница

В социалната мрежа Мария и бе публикувала няколко снимки от плажа в крайбрежния курорт. Макар да не спомена кое е въпросното място, според феновете й става дума за Канкун, пише bliasak.bg.

Припомняме, че в началото на юли Мария и Гущеров изкараха няколко дни в признатия за един от най-луксозните и най-красиви туристически курорти в света – Канкун.

От снимките на екзотичните й почивки обаче прави впечатление, че дъщерята на Мария от брака й с Димитър Андонов – Марая, не придружава майка си и новия й приятел. Близки до певицата споделят, че когато тя тръгне на туристически тур из съседните и далечни страни, Марая бива оставяна в опитните ръце на баба си.