Фолк дивата Мария и съпругът й Християн Гущеров са заминали на романтична почивка в Италия и са си поставили за цел миньончето да забременее по време на воаяжа им.

Семейството изживява сериозна криза в брака си заради честите скандали по битови въпроси в последно време.

Двамата са решили да си дадат още един шанс и смятат, че ако се сдобият с наследник, проблемите им ще се решат.

„Християн е бесен заради това, че не му обръща никакво внимание и постоянно скита по участия. Той смята, че ако забременее, тя ще се кротне поне за 1-2 години", издават приближени до младото семейство, пише ''Всеки ден''.

Гущеров поставил ултиматум на кака си Мария, че или спира с обиколките на кръчмите, или ще се видят в съдебната зала за развод. Стреснатата фолкаджийка преценила, че е по-добре да оправят търканията си с Хриси, отколкото да се сбогува с луксозния начин на живот, който води, и милионите на по-младия си мъж. Почивката съвпада с отбелязването на точно половин година от сватбата им - двамата се венчаха на 13 януари.



Миньончето открай време коментира, че със съпруга си винаги са искали да имат дете, а това е и най-съкровената мечта на Гущеров. Според близки приятели на младото семейство евентуално бебе ще обвърже Хриси и Мария за вечни времена, тъй като малкият наследник или наследница на клана Гущерови ще получи всички блага, завещани от дядото Добромир, който е собственик на движими и недвижими имоти, възлизащи на стойност стотици милиони левове. С първия си мъж обаче Мария забременя ин витро. Надеждите й сега са бебето да се получи по естествен път, за да е по-романтично. Ако не стане така обаче, семейството ще прибегне до помощта на репродуктивната медицина.

Отварачката сама се похвали с фотоси от Италия. След като в продължение на седмици тя качваше снимки само от участията си и изтри почти всички общи кадри с възлюбения си, сега чалга дивата се изфука с почивката си.