Поп – фолк певицата Мария почти напълно спря музикалните си изяви, констатираха доволно нейни колежки от бранша. В последните месеци тя не се вясва нито по участия, нито по концерти, също така не прави нови песни и видеоклипове.

Досега се говореше, че Мария има забрана за участия от своя годеник – милионер Християн Гущеров, но истината се оказа малко по – различна. Влюбеният мъж въобще не ѝ пречи да развива таланта си, а решението да прекрати поне временно кариерата е лично нейно.

Причина за това е желанието на певицата да забременее и да зарадва любимия си с първи наследник. Досега всичките опити на влюбената двойка да си направят отроче се оказват напразни и поради това Мария потърсила консултация със специалист по асистирана репродукция.

Докторът отсякъл категорично, че за да се доведе работата до успешен край, Мария трябва да си осигури преди всичко спокоен живот. Посъветвал я да прекрати участията си по кръчми и заведения, защото тягостната атмосфера там е изключително вредна за желаещите да станат майки. Според близки до изпълнителката, специалистът дори предписал някакви хапчета, които певицата усърдно пие от известно време насам, пише skandalno.net.

Хора от светските среди припомнят, че Мария роди първото си детенце след ин витро процедури, тъй като дълго време не можеше да зачене и от предишния си съпруг Митко Андонов.