Мария Игнатова отново демонстрира близост с колегата си от сериала „Полицаите от края на града” Кристиян Милатинов. Двамата похапнаха от специалитети на шеф Ангелов един до друг в компанията на цяло съзвездие от знаменитости. На едната ВИП маса седнаха някои от звездите на „Като две капки вода“ – Златка Райкова, Константин и Борислав Захариев, а на другата – актьорите Румен Угрински, Кристиян Милатинов и Мария Игнатова.

Блондинката и бившият футболист неведнъж са засичани заедно, а ежедневник дори ги обяви за гаджета. Милатинов обаче яростно отрече публикацията. Дали двамата продължават да движат заедно, за да правят реклама на полицейския сериал или наистина между тях съществува привличане, от епизода на Hell’s Kitchen България тази вечер няма да стане ясно.


Дали заради специалните гости, или заради напрежението от приближаващия финал на състезанието, вечерята тази вечер повиши новото на стрес сред финалистите и дори ще се наложи медицинска намеса за един от тях. Колкото повече наближава краят на Hell’s Kitchen България, толкова по-трудни стават предизвикателствата на шеф Ангелов към финалистите и днес те ще се превърнат в учители. Техни ученици ще са Станимир Гъмов, Нора Шопова, Славена Вътова, Камелия Тодорова и Галин, а задачата ще бъде с повишена трудност. Всеки от звездните ученици ще трябва да приготви тайландско къри с миди Сен Жак и скариди само по наставленията на своя учител.