Поп-фолк певицата Мария се вписва в графата „щастливо разведени“, но копнее за тръпката отново да гушне бебе.

Няколко месеца след раздялата си с бизнесмена Християн Гущеров, чаровното миньонче вече крои планове за ново семейство.

„И на бебето ще му дойде времето. В момента съм в разгара на силите и мисля, че ще мога да се реализирам на този фронт още веднъж поне“, сподели пред тв „Планета“ тя. Изпълнителката на „Болна тема си за мен“ засега не издава кой е новият мъж до нея и готов ли е да дари 9-годишната й дъщеричка Марая с братче или сестричка.

Звездата на „Пайнер“ обясни, че раздялата й с милиардерския син, с когото така и не успяха да създадат наследник, била породена от липсата на свобода.

„Докато бях с Християн не можех да правя много неща. Никога не съм имала това право или тази възможност. Всеки трябва да има своето време, иначе в един момент от това задушаване идва краят. Говоря за моята връзка и за моето усещане на нещата“, изповяда се още тя.

Фолкдивата и Гущеров се венчаха навръх рождения ден на Мария на 13 януари 2015 г., а няколко дни по-късно отпразнуваха повода на пищна церемония в столичен хотел. Още преди да си кажат заветното „да", 35-годишната красавица стана съдружник в бизнеса на Християн, включващ застраховане, хотелиерство и ресторантьорство, а след развода се очакваше да получи обезщетение от близо 2 милиона.

Мария няма подписан предбрачен договор с Гущеров и неведнъж е коментирала, че няма финансови претенции към него. Това бе вторият брак на гласовитата заралийка, след като през 2011 г. се разведе с друг бизнесмен – Димитър Андонов. Именно той е бащата на момиченцето й Марая, което Християн отглеждаше като свое.

Междувременно стана ясно, че Мария е сред родните знаменитости, ухажвани за участие в риалити формата „ВИП брадър“. Тя е получила покана да прекрачи прага срещу 80 хиляди лева със свои колеги - абдикиралата от фолка на село Сашка Васева, Борис Дали и Джена, чието име преди два сезона бе обвързано в тлъста интрига първо с треторазреден фитнес инструктор, а после с бившия й годеник Джино.