Мария Игнатова и нейният любим Димитър Рачков, бяха гости в предаването на Гала "На кафе", за да опровергаят за сетен път клюките и слуховете, тиражирани в жълтата преса за тяхната поредна раздяла.

Тази сутрин двамата влюбени споделиха за разочарованието си за всички писания за техния личен живот. Двамата отново повториха, че никога не са се разделяли.

„Изчели сме всевъзможни глупости, но вече не им обръщаме внимание! Дори се смеем и си правим шеги с жълтуриите, които се пишат за нас!", каза Мария Игнатова, цитирана от в. "24 часа".

Гала пусна клипове, на които бяха извадени едни от най-скандалните заглавия, които се отнасят за „раздялата" на двойката. Освен че всички в студиото се разсмяха, Рачков завяви, че вече не се учудва на нищо.

„Аз съм изневерявал на Мария с певицата Преслава! Това са пълни лъжи!", ядоса се водещият на „Господари на ефира".

В „На кафе" Рачков и Мария казаха, че за тях е важно единствено разбирателството, а Гала им беше подготвила семейна игра, с която двамата се забавляваха.

Мария Игнатова не скри, че се е замисляла да съди пресата, която й нанася непрекъснати удари: „Бях бясна, когато написаха, че сме разделени! Исках да ги съдя, но една птичка пролет не прави!".

Въпреки всички слухове и интриги, двойката се радва на любовта и щастието. Засега не става ясно дали Мария и Рачков се замислят за дете, но едно е сигурно - раздялата им е фалшива.

"Отнема ни много енергия да отричаме написаното в жълтата преса", каза Рачков. Последва невероятен лексикон, в който на въпроса кой има по-хубаво тяло Рачков самодоволно написа, че той е по-красив от Игнатова.