След като направиха един не толкова успешен дует и заформиха приятелство, Цветелина Янева и Мария вече са охладнили отношенията по между си.

Блондинката и брюнетката демонстрираха щедро дружбата си до скоро, но от няколко месеца отношенията им са ужасни. Когато се засичали в офиса на ''Пайнер'', те се подминавали като пътни знаци. Зад гърба си пък се плюели безкомпромисно.

Според запознати главната причина за ненавистта им една към друга е бившият съпруг на Мария - Димитър Андонов. Половинката на Цвети - известен медиен бос е в много добри отношения с екс-половинката на колежката й. Доскоро двойките излизали по семейно, но откакто Мария скочи в кревата на митничарския син Християн Гущеров, тримата се съюзили срещу нея.



Затова, че между двете има напрежение се заговори и на промоцията на Мария миналата седмица. Цвети не беше сред поканените и причината е очевадна. Пред журналисти домакинята на събитието се опитала да замаже положението, като подхвърлила, че блондинката е в чужбина, но това не било истината, пише lifestyle.bg.

Във фолк съсловието Цветелина Янева има още една върла врагиня. Става въпрос за Андреа. Двете преди време заснеха обща фотосесия в седмично списание, за да докажат противното. Всъщност обаче това било само пиар поза и зад гърба си изпълнителките не казвали добра дума една за друга.