Чаровната господарка на ефира Мария Игнатова наруши медийното си мълчание и проговори пред списание LOVE style какво точно се случва между нея и половинката й Димитър Рачков.

„Всичко между нас си върви нормално и никога не сме били разделени. Вече осем години сме заедно, но бракът никога не е бил тема за разговор при нас, единствено под формата на майтап. Нито искаме, нито не искаме. Митко не ми е предлагал. Ако го беше направил, щяхме да се оженим. Не съм му отказвала”, смее се Мария пред изданието.

Тя би искала да стане майка още веднъж, но просто още не се е случило, въпреки че синът й Виктор много иска да си има сестричка.

Игнатова обаче не изпитва страх заради кошмара, който е преживяла при раждането на наследника си, който се появява на бял свят в осмия месец и не е било ясно дали изобщо ще оцелее.

„Това се забравя, когато детето ти расте живо и здраво. Вече си го спомням като нещо, което се е случило на друг човек. Иначе определено това е най-сериозното ми изпитание в живота, все пак ставаше дума за живота на детето ми”, категорична е господарката на ефира.

Тя говори и за друг сериозен инцидент, който преживява на 12 години, от който още пази белег.

„В междучасието в училище паднах от една успоредка надолу с главата, правейки нещо, което на жаргон наричат „смъртното”. Разцепих си главата и имам на челото 12 шева. Можеше да свърши доста фатално, но главата ми се оказа здрава. След това бях с оток месец и половина. Двете ми очи се затвориха, имах и сътресение на мозъка. Майка ми, като ме видя, едва не припадна”, спомня си Мария.