„От малка се ядосвам и продължавам да искам да бъда момче.”, хвърля бомбата Мария Игнатова в интервю за всекидневника „24 часа”.

Със сигурност на всички им е любопитно как са реагирали родителите й на това странно желание. Е, на майка й не й е било никак забавно.

Тя работела в Либия и купувала на Мария най-различни видове чудесни рокли и обувки и какво ли не още, което всяко нормално момиче би харесало. Но Мария си вземала кецовете и дънките и се преобличала в училище.

„Тя вечно беше на работа и така и не разбра с какво се прибирам вкъщи. И до ден днешен й е смешно, че за една Нова година съм поискала пистолет с кобур.”, спомня си половинката на Димитър Рачков.

В последно време Мария е доста натоварена, а причина за това е шоуто „България търси талант”. Ежедневието й е станало пълна какафония.

„В последния момент заради снимките на „България търси талант“ ме освободиха от ангажиментите, свързани с „Пълна лудница“. Не можах да си взема въздух, защото месеците от август до декември бяха абсолютна лудница”, казва Игнатова.