Заедно ли са Мария Игнатова и Димитър Рачков?

Този въпрос не спира да вълнува както хората от близкото им обкръжение, така и многохилядните им фенове. Мария, която през 2008-а пристана на нисичкия водещ, разбуни духовете съвсем наскоро, след като сподели, че чувства Рачков като брат, видя HotArena.

„Трудно ми е да опиша 9-годишната си връзка с Митко. През това време преживяхме много неща. Имаме връзка, която самите ние не можем да си обясним – заедно сме много повече от приятели. Свързва ни нещо специално, чувствам го като брат“, сподели неотдавна Игнатова по повод дългогодишните си отношения с водещия, пише „Таблоид“.



Около миналото на Игнатова има шокиращи събития, за които тя избягва да говори.

Мария сключва първия си брак с Петко Димитров, когато е на 27 години. Двамата си разменят халки едва десетина дни след като са започнали да излизат като гаджета, но тъй като било зима, решили да изчакат и вдигнали сватбата през май. На сватбата си Мария вече била бременна в третия месец.

В този щастлив момент нищо не предвещава трудностите, пред които ще се изправи семейството. Няколко месеца по-късно на бял свят се появява синът на Мария и Петко, за когото обаче лекарите не дават шансове да оцелее. Раждането в осмия месец буквално изправило Игнатова пред живота и смъртта.

„До последно не се знаеше дали синът ми ще живее. Същевременно имунната ми система се срина така, че и аз бях много зле. Той – в една болница, аз – в друга. Цял месец лекарите не можеха да открият какво се случва с мен. Не бях на себе си. Спрях да се храня, само плачех, тъпчеха ме с по шепа антибиотици“, връща лентата назад господарката на ефира.