Мария Игнатова - екранната и житейска половинка на Димитър Рачков, заяви, че не се страхува да мине под венчило за втори път.

„Аз съм била булка веднъж и нямам проблем да стана и втори път. Наистина, нямам проблем, но много малко хора ще разберат кога ще стане” разказа в интервю за ladyzone.bg водещата на втория сезон на шоуто „България търси талант”.

Чаровницата повдигна завесата и за татуировките, които си е направила. Има една на лявата ръка. За нейното значение тя не е споделяла дори с половинката си Рачков.

Символите, които стоят на дясната й ръка, пък са свързани с невръстния й син Виктор. Мария заяви, че на друго място по тялото си няма татуировки, но скоро ще се сдобие.

„Няма да кажа какво обаче. Ще е нещо важно за мен, а не просто нещо, което да си нарисувам”, допълни тв водещата.

Макар преди години да е имала голи фотосесии за мъжко списание, сега Мария твърди, че не би направила подобно нещо. За преживяванията си покрай кастингите за шоуто „България търси талант 2” Игнатова сподели, че има изключително разнородни типажи.

„Направо да се чудиш как някой би си помислил и би се сетил, че точно това му е талантът. Надявам се тази атмосфера, която я имаше между мен и Александра (бел.ред. - певицата Алекс Раева) и журито, да можем да я предадем и на зрителите, защото шоуто наистина е една много готина магия, която се случи и първия сезон, и сега продължи даже с по-голяма сила, защото се познаваме по-добре с екипа и е страшен кеф да се работи с тях”, не пести ентусиазма си търсачката на таланти.