„Пепи за мен е един много готин пич, с много хубаво чувство за хумор. Качество, което аз много харесвам в него е, че той винаги се нагърбва с ужасно много неща и нито веднъж, откакто се познаваме, аз не съм го чула да се оплаче. Той работи денонощно, не зная как успява”.

Това заяви за „На кафе” Мария Игнатова за бившия си приятел Петър Димитров, от когото има дете, съобщава Нова ТВ.

Тя коментира защо са се развалили отношенията им. „И двамата осъзнахме, че нещата между нас не се получават. Обикновено отношенията се развалят тогава, когато единият не разбира и остава обиден, наранен. При нас и двамата разбрахме, че няма да я бъде тази работа и няма смисъл да се сърдим”, обясни тя пред Гала.

„Най-тежкия момент и за него, и за мен, той знае, е раждането на Вики, защото той се роди в осмия месец и не се знаеше дали ще оцелее. Аз видях детето си за първи път едва 20 дни след раждането”, разказа още Мария Игнатова. 

От своя страна Петко Димитров, един от участниците в Dancing Stars, каза много хубави думи за Мария.

„Жената, която ме е дарила с най-хубавото нещо – сина ни Виктор, е Мария Игнатова”. Пред водещата Гала той разказа как е пламнала любовта им, защо се разделят и продължават ли да се виждат заради детето.

„Имахме различия за това как трябва да се гледа детето, как трябва да бъдем като семейство, и там може би малко се пречупиха нещата и разбиранията ни бяха различни. Тя е учила в чужбина, живяла е дълго време с разделени родители и може би това е наклонило везните при нейното отношение към семейството. В никакъв случай обаче не искам да я виня. Хората са различни и имат различни разбирания”, коментира Петко.