Мария Игнатова, която се опитва да заблуди публиката на „Маскираният певец“ под маската на Заекът обясни защо е избягала от шоуто, видя първи Hotnews.bg. Блондинката качи в инстаграм снимка от Швейцария, където очевидно е карала меден месец след неочакваната сватба с Ивайло Цветков. Кадърът е от езерото Лугано, на броени километри от границата на алпийската държава с Италия.

Лугано е любимият курортен град на европейските богаташи. Езерето пък е сравнително малко спрямо другите езера, но красотата му отдавна е заслужила интереса на хиляди туристи, сред които е била и прясната булка. Припомняме, че в два поредни епизода тя липсва от сцената.

Миналата събота-на 16.10 един срещу друг се изправиха Носорогът, Букетът, Госпожицата, Гъбарко, Порцеланът и Прилепът и отпадна Порцеланът-Дара Екимова. Следващата събота отново гледахме Госпожицата за втори път заедно със Самураят, Малинката, Перлата и Камъкът, но от Заекът няма следа.

Това се случва за първи път в историята на предаването и нарушава регламентът. Явно Игнатова обаче се е прибрала и утре можем и да я видим на сцената на "Маскираният певец", но редът на костюмите така се обърка, че нищо чудно това да не се случи.