Мария Игнатова, която се връща на екран на 20 септември като водеща в предаването „Папараци“, се появи доста притеснена в студиото на „Преди обед“ . "Чувствам се, като че ли за първи път съм пред камера", разкри бившата на Димитър Рачков. Бившата господарка н ефира призна, че е станала в пет часа сутринта, но все пак успя да разкрие нови подробности за „Папараци“, в което ще се вихри и доста едрият Дънди-актьорът от „Съни бийч“ Даниел Пеев, с когото се сработила много добре.

Шоуто ще има ново студио и гости, с които новата водеща няма да нищи възходите и паденията в живота им, а ще се опита да надникне в тяхното мислене с неочаквани въпроси. „Не обичам хората да се занимават с моя личен живот, както и аз да се занимавам с техния“, бе категорична Игнатова, която не спомена дума нито за Димитър Рачков, нито за сегашния си любим Ивайло Нойзи Цветков. Тя обаче показа двамата най-важни мъже в живота си- сина от брака с Петко Димитров и брат си Павел Игнатов, който й пожела успех в новото поприще.

„Синът ми вече е голямо момче, което дори ме успокоява при поредната публикация с лъжи от жълтите медии“, похвали се Игнатова, която е забранила на приятелите си да коментират написаното за нея. 13-годишният Виктор срещнал доста проблеми при дистанционното обучение и затова през лятото залягал над уроците, Двамата с майка му се разбират чудесно и тя никога не му е повишила глас, похвали се Игнатова. Известната пътешественичка през последната година не е пътувала никъде, а спасение от стреса търси в своята градина и планината, защото живее в къща на пет минути от гората.