Актрисата и тв водещ Мария Игнатова и известният журналист и политически и футболен коментатор Ивайло “Нойзи” Цветков сключиха брак. Двамата са се венчали в софийското село Житен, става ясно от публикация на Мария в социалната мрежа Instagram със снимки от щастливия момент. Мария и Нойзи са се врекли в любов и пред Бога. От фотосите се вижда и че булката не е заложила на класиката, а е избрала рокля в крак с модните тенденции в нежен бледорозов нюанс.

Някогашният лавен редактор на най-големите мъжки списания в България – „Плейбой“ и „Максим“ пък бе заложил на черен кадифен костюм. Под публикацията на Мария само за няколко минути се появиха десетки честитки. Всички от фамилия Халваджиян побързаха да поздравят колежката си от “Господари на ефира”, а най-шеговит беше Бебо. Синът на Маги Халваджиян в типичния си стил написа под сватбените снимки на двойката “Е, това ескалира бързо!”. Ромина Андонова, Албена Михова също поздравиха младоженците.

Мария Игнатова навърши 42 години на 26 септември. Макар тв водещата да не разкрива точната дата на сватбата си, почитателите й предполагат, че с Нойзи са се венчали именно в неделя на рождения й ден.

Двойката криеше дълго отношенията си, докато Мария не афишира връзката им с няколко снимки в социалните мрежи. Слуховете за годеж отдавна се тиражират в медиите.

Атрактивната блондинка има зад гърба си брак с бизнесмена Петко Димитров, от когото има син Виктор. Дълги години Мария Игнатова имаше връзка и с Димитър Рачков. Ивайло “Нойзи” Цветков пък има дъщеря Анна от първия си брак.