Мария Игнатова е в ужас да не се случи нещо на малкия ѝ син Виктор. Водещата е решила да държи хлапето си далеч от светското пространство и не разрешава в медиите да се появява негова актуална снимка.

Повод за притесненията на Мария били заплахи в интернет форуми, които нейни близки прочели случайно. Неизвестни потребители се заканили да отмъстят на Игнатова заради разследване излъчено в ''Господари на ефира'' преди време.

Агресорите заплашили обаче не самата Игнатова, а сина ѝ Виктор. Затова сега водещата е в истерия и не смее дори да изведе детето си из София.

Напълно съгласен с това е таткото на малкия-собственик на нощни заведения и гадже на Ели Гигова-Петко Димитров. Звездните родители са записали петгодишния Виктор в частна детска градина към Френското посолство, половинката на Рачков е решила образованието му там да продължи до 12-ти клас, след което да го изпрати в чужбина, пише вестник ''Всеки ден''.

Иначе звездта от ''Господари на ефира'' и ''Пълна лудница'' признава, че е изключително либерална родителка и не може да се кара на сина си, въпреки че като всеки малък палавник, понякога той прави сериозни бели. Каквото и да стори обаче, Вики, както го нарича Мария, не може да я вбеси и получава само ласки и похвали от майка си.