Тази есен bTV ще изненада зрителите с шоу, което няма аналог в телевизионния ефир у нас. Предаването „Папараци” поема в нова посока и ще се трансформира в първия по рода си комедиен телевизионен таблоид в България, който ще носи името – „Папараци – ново 20!”. Шоуто ще продължи да наблюдава българските звезди, но с повече хумор, а в изцяло новото студио ще влезе една от най-емблематичните водещи у нас – Мария Игнатова. Досега водеща бе Венета Райкова, а преди на нейното място се изяваваше Николета Лозанова.

Всяка неделя вечер доброто настроение ще превзема ефира с много ирония, звезди в парадоксални ситуации и неподправени емоции. Главни действащи лица отново ще бъдат популярните личности в България, които дори и не подозират, колко ще се смеят със самите себе си. Освен в реалния живот на звездите, „Папараци – ново 20!” ще се гмурне и във виртуалния им свят и ще ги постави в серия от комични ситуации в изцяло новите рубрики. Напълно подчинени на забавната страна на живота ще бъдат и интервютата и срещите на Мария Игнатова с нейните звездни гости в студиото. Те ще разказват своите най-забавни и нелепи истории, ситуации, които са на ръба на комичното и ще признават своите сладки прегрешения.

Хитовата рубрика „Мирон става ВИП“ продължава да бъде основен акцент в „Папараци – ново 20!“. Историите на изрусения интелектуалец, който търси смисъла на съществуването на светския елит, ще бъдат още по-колоритни и парадоксални.

Продуцент на „Папараци – ново 20!” е Междинна станция.


За Мария Игнатова

Мария Игнатова е родена на 26 септември в град София. Голяма част от живота й преминава в чужбина, където учи и работи. След завръщането си в България Мария започва работа като телевизионен водещ и актриса. Професионалните й превъплъщения и постижения са много ярки и запомнящи се. Игнатова е била водещ на едни от най-емблематичните предавания в ефир като „Втори тото шанс” по БНТ, „Господари на ефира”, „България търси талант” и други.