Мария Илиева сподели, че никога няма да скрие, ако й се случи такова щастие като годеж или сватба.

Тя призна пред Сашо Диков, че има любим край себе си и дори е готова да стане майка в един момент, пише signal.bg.

"Има любов и на мен ми е добре с това и ми е достатъчно. Обектът до мен е от мъжки пол. Той е интелигентен, с отношение към изкуството, хубав. Готова съм да стана майка, моите съученички скоро ще станат баби" - разкри тя.

Поп звездата обаче дава приоритет на музикалната си кариера и е щастлива, че проектите й са така успешни и харесвани от публиката. През настоящата година Мария Илиева ще реализира нови сингъла, сред които и балада.



"Имам една драматична, разтърсваща балада, но нея ще пусна наесен. Чакам Мариана Попова да направи текста, тя изяви желание. Пее ми се нещо тъжно. Краси Гюлмезов написа музиката. Той е потискащо знаещ композитор. Имам и няколко колаборации" - сподели певицата в "Жените говорят".

"За да си най-добър от всички, трябва да си посветен" - казва тя и признава, че успехът винаги е съпътстван с много работа и постоянство.

Няма нужда хората толкова буквално да знаят какви усилия коства на един човек на изкуството да успее, на мнение е певицата. "Аз съм много благодарна на българската публика. Тя ме направи толкова успешна! - заяви Мария Илиева и допълни, че това чувство никога няма да я напусне.