Както Hotnews.bg вече писа с щастлива вест зарадва почитателите си преди дни поп звездата Мария Илиева. Изпълнителката е бременна с втория си наследник и се очаква до месец да роди. Изпълнителката е решила и до последно да пази пола на бебето в тайна. Бдителни фенове са готови да се обзаложат, че то отново ще е мъжко, заради формата на коремчето, но това са само догадки, пише „България днес“.

Илиева е решила до последно да не казва кой е таткото на бебето, след като с бащата на първия й син нещата не потръгнаха по план. Въпреки голямата любов на Мария с доста по-младия от нея Георги Илиева накрая остана самотна майка, но признава, че това никога не й е тежало и за нея на първо място е детето й. След раздялата с бащата на Александър Илиева не е демонстрирала интимна връзка с друг мъж. Брюнетката реши да запази личния си живот в тайна и така и не стана ясно има ли мъж до нея и кой е той.

Според клюките Мария крие бащата на бебето в Маями. Там брюнетката замина преди около два месеца с малкия Алекс, като сподели пред феновете, че ще работи по ново парче. Оказа се, че певицата се готви за предстоящо раждане и нова песен така и не се появи. Мария е избягала от любопитните погледи в родината, след като коремчето е започнало да расте.

За бременността на Мария Илиева се говори още от есента. Снимки от една от последните й изяви пред публика издадоха, че е наедряла в областта на корема. Въпреки многото въпроси от последователите дали е бременна певицата отговори отрицателно.