Мечтан от почти всяка жена подарък получава Мария Илиева за рождения си ден, който празнува днес. По всичко личи, че най-известната поп певица у нас носи нов живот в себе си и дори не се старае да го крие.

Макар, че не е оповестила официално новината, преди броени дни, звездата обяви, че спира кариерата си за една година. Факт, който изуми всичките й почитатели и познати, за които тя е символ на неизчерпаема енергия и хъс за работа.

Появата на бебе обаче е основателната причина 34-годишната изпълнителка най-сетне да  си даде почивка от сцената и да се съсредоточи върху свиването на семейно гнездо. Неслучайно самата Мария признава, че в последните 10 години, през които развива активна певческа кариера, тотално е загърбила личния си живот и изцяло е отдадена на музиката и на публиката си.

От няколко месеца обаче изпълнителката на едни от най-известните родни поп хитове, е срещнала мъж, достоен да бъде нейна половинка и баща на децата й. Мария пази в строга тайна самоличността на загадъчния господин.

За сметка на това обаче няма как да прикрие наедрялото си коремче, с което се показа на светско столично събитие преди няколко дни. Овалните форми на брюнетката изпъкваха под тенденциозната широка кройка на роклята й. Мария също се издаде, след като на няколко пъти нежно погали коремчето си-жест характерен за всяка жена, очакваща дете, пише вестник "Всеки ден".

Снимки: Bulphoto