Поп певицата Мария Илиева отсега е подсигурила сина си, съобщи "Галерия". Изпълнителката на "Видимо доволни" е закупила луксозен имот в "Бояна" за близо 2 милиона лева. Къщата е на името на сина ѝ Александър, който тези дни навършва 1 годинка. Певицата решила, че това е добър повод за подобен подарък, а и инвестицията си струвала.

Къщата е с площ 950 кв.м, на два етажа е и е напълно обзаведена. Разполага с 5 спални, фитнес зона, сауна, затворена зимна градина и просторен двор. Засега Мария Илиева смятала да отдава къщата под наем, поне докато синът ѝ навърши пълнолетие. Тогава той щял да има пълни права над имота.

Поп певицата и малкият Александър в момента живеят в къща, не по-малко луксозна от тази в „Бояна“. Когато Илиева и бащата на детето Георги Михайлов се разделили, самотната майка разбрала, че синът ѝ няма да получи нищо от татко си и ще се наложи сама да му подсигури бъдещето.

Последните години са едни от най-силните за продуцентския ѝ лейбъл "Стерео стая" и певицата решила да инвестира овреме. Илиева се консултирала с брокери, които я посъветвали да закупи по-скъп имот и да го отдава под наем. Наша проверка установи, че месечният наем на палата, който е закупила е 10 000 лева.