Певицата Мария Илиева гостува в студиото на bTV, където коментира участието си в сериала "Столичани в повече" и предстоящия си концерт.

Мария умее да се превъплъщава в различни роли – на изпълнител, на продуцент, а в новия сезон на хитовата комедия ще я видим и като фаталната жена, изкушаваща един от образите на актьора Христо Гърбов.

"Правя го без претенция, много ми беше забавно. Фатална не се чувствах, защото сценарият е толкова смешен. През цялото време толкова динамично се случваше целият процес, че нямаше как да се почувствам по този начин."

"Благодаря на екипа, че беше толкова толерантен. Обградиха ме с толкова обич, че дадох максимума от себе си. Надявам се на зрителите да им хареса.



Имам участия в американски продукции, които са снимани у нас. Най-високото ми постижение в тази посока е поддържаща женска роля в "Механикът" с Долф Лундгрен. Да си актьор е много сериозно познание."

Осмият сезон на "Столичани в повече" стартира в 21:30 часа на 6 март 2015 г. в ефира на bTV.

Певицата готви и грандиозен концерт "Играя стилно" на 5 март 2015 г., на който ще потопи многобройните си почитатели в една друга реалност. Появиха се доста противоречиви коментари за цените на билетитe, които варират между 40 и 100 лв.

"Музиката е скъпо занимание. Аз самата обичам да го демонстрирам, купувайки си любимите албуми, филми. Това е един огромен проект. В него са замесени повече от 60 души екип, има разкошна мултимедия. На сцената ще са осем от най-добрите български инструменталисти. Васил Найденов и Константин Цеков приеха моята покана да бъдем заедно на сцената. Цялата продукция е наистина нещо много скъпо."