Поп певицата Мария Илиева най-сетне изплю камъчето, а именно че очаква втори наследник. Слухът тръгна още в самото начало на бременността й, но тя упорито мълчеше за щастливата новина. Само преди броени минути гласовитата брюнетка обяви официално този факт в официалната си страница във Фейсбук, видя HotNews. 

"С огромно щастие споделям с вас, че с Александър сме в трепетно очакване на бебе! Прекрасно е, че сме заедно в това пътешествие, наситено с любов, отдаденост и смисъл! Поздрав за всички #wonderwomen, които борят демографската криза напук на пандемията!
Бъдете здрави и се обичайте!", сподели емоционално Илиева. Към посланието й прибави и доста атрактивна снимка, с която разкрива бременността си.

Засега две неща остават в тайна - пола на бебето и кой е таткото. Припомняме ви, че Мария има син от бившия футболист Георги Михайлов, с когото обаче не успяха да създадат здраво семейство. За новия партньор на певицата се говори, че е тъмнокож мъж от Щатите, тъй като звездата напоследък живее повече в Маями, отколкото в родината си.