За втора година поред Мария Илиева е на турне извън България. Певицата ще обиколи няколко от по-големите градове в САЩ и Канада.

Концертната й програма отвъд Океана включва не само най-големите хитове на певицата, но и специални акустични версии на златни български песни. Тя няма да пропусне и най-новата си балада – „Нека вали”. Клипът към нея бе пуснат в началото на януари и още с премиерата се нареди сред най-гледаните в социалните мрежи.

„Нека вали“ е песен, която много харесвам и обичам още от първия миг, в който чух демо записа. Направихме я с Боян Христов. Валери Милев засне видеото. Тя е с много красив аранжимент. Свири симфоничен оркестър, както и ударни, изсвирени от Васил Гутев. Китарата е записана от Георги Янев. Каква е цената на славата за мен? Може би липсата на достатъчно свободно време за любимите хора и занимания. Аз не приемам тази слава като някаква заплаха или самоцел. Тя е дошла в следствие на много работа и затова ми се струва някак естествена. Не е бреме. Аз не съм се залъгвала, че публичността е най-приятното усещане, което някой може да си „причини“. И от самото начало на кариерата си осъзнах, че има и положителни, и отрицателни страни. За мен важното е, че имам един свой вътрешен баланс, който ми дава покой. Общо-взето се чувствам добре и много щастлива с всеки един избор, който съм направила, и начина, по който се развива професионалният ми път" - споделя тя в интервю за БНР.

Източник: signal.bg, сн.: Фейсбук