Поп певицата Мария Илиева, която в последните години е по-активна като музикален продуцент, обещава през 2013 г. да зарадва почитателите си с много нови песни.

Вече работи по два сингъла, първият от които ще бъде представен в началото на януари.

Последният творчески експеримент на Мария Илиева бе свързан с чувствена балада в португалската звезда Тони Карейра. За следващата година е запланувала още много музика, като официално ще се завърне на сцената със собствени проекти, а не само с тези на продуцираните от нея изпълнители.

"Никога не се захващам с безсмислени каузи, защото обичам да инвестирам времето си в добри, смислени, подплатени с картина, която ми харесва, неща. Каузите, в които се включвам, са много благородни и съм много горда с тях. Моят характер е такъв, че имам много силно чувство за свобода. Не ми се е случвало да го преодолявам, за да робувам на нечие желание или намерение. Много съм щастлива, че имам шанса по този начин да изразявам себе си", разказа изпълнителката пред bgnes, пише blife.bg.

Мария призна, че обича да пее песни със социална тематика, давайки за пример парчето "Думи". В него разказва за хората, които много говорят и нищо не казват. Що се отнася до предстоящите ангажименти, смята да започне следващата година с два нови сингъла.

Първият се казва "Виж ме", по текст и музика Мария и на Любо. След средата на януари ще представи и видео на интересната мелодия. После, в ранна пролет, идва ред на балада.

"Следващата година ще има много музика от мен, защото досега се бяхме фокусирали върху проектите на "Стерео стая", добавя още Мария Илиева.