Мария Илиева ще прекрати отпуската си по майчинство на 14 април. Тогава тя ще се качи на сцената на зала „Арена Армеец” за юбилейния концерт на „Тоника”. Припомняме, че Илиева вече прекрати участията си в очакване на първото си дете, но заради легендарната група ще прекъсне за кратко майчинството си. Новината съобщиха вчера вечерта Ева Найденова и Виолета и Красимир Гюлмезови. Те пяха пред едва 40 приятели на таен концерт в София.

Тримата музиканти, част от легендарната „Тоника”, които сега се изявяват под името „Тоника Домини” не можаха да скрият вълнението си от срещата с вярната си публика. Въпреки грипозното време и проблемите с гласа Ева и Виолета се раздадоха максимално на концерта, който всъщност е своеобразна загрявка за изявата на „Тоника” и „Тоника Домини” на 14 април, събота, в зала „Арена Армеец”.


С мащабното събитие ще бъдат отбелязани 45 години на сцена вокална група „Тоника” и 35 години група „Домино”. Сред гост-звездите, които ще излязат на сцената са Нели Рангелова, Веселин Маринов и Мария Илиева. Това ще бъде първата изява на певицата след отпуската по майчинство, която тя си взе в края на миналата година, за да стане майка на първото си дете. За пръв път на сцената на „Арена Армеец“ групата ще изпее над 20 от емблематичните си песни, надживели времето си, с нов аранжимент в акомпанимент на Симфоничния оркестър на Българското национално радио. Част от цената за билата ще отиде за помощ на малкия Антонио, който страда от церебрална парализа. Музикантите са категорични, че ще направят всичко възможно да помогнат на момченцето да проходи.