Поп дивата Мария Илиева даде нов живот на песента „Остани тази нощ“, която Лили Иванова изпя преди четири десетилетия. Нежната балада е с нов аранжимент от Петко Манчев и Васил Делиев, специално за саундтрака към сериала на БНТ "Порталът".

В поредицата парчето се изпълнява от героинята Жана Янева. В токчетата на народната певица влиза актрисата Стефания Кочева. В поредицата гласът на Илиева звучи в изпълненията на Жана, а когато героинята на певицата се изявява на сцена звучи самата Йорданка Христова.

Феновете останаха очаровани от новата интерпретация на „Остани тази нощ“. „Благодаря ви за прекрасните думи! Беше голям кеф да запиша "Остани тази нощ", великолепна класика, създадена преди близо 40 г. от Рафи Жамакорцян (музика), Дамян Дамянов (текст), в изпълнение на Лили Иванова и с нов аранжимент от Петко Манчев и Васил Делиев, специално за саундтрака на "Порталът". Не пропускайте серията с музикалния конкурс от 1979 г., който променя хода на музикалната история по онова време“, пише в социалните мрежи Илиева.