Поп певицата Мария Илиева е нетърпелива да се завърне на сцената. Тя роди преди месец, но въобще не възнамерява да си стои вкъщи и да дундурка сина си Александър. Изпълнителката на "Видимо доволни" е поела ангажимент навръх празника на жената в пловдивски клуб. Но дотук изявите й няма да секнат, два дни по-късно - на 10 март, ще пее за феновете си във Варна.

"Ето това е свръх амбициозност! Не иска да си даде почивка за повече от месец, а все пак роди вчера", коментират колежки на звездата. Илиева, чиято фамилия по баща е Красимирова не иска да губи време в майчинство, защото по-младите й колежки могат спокойно да й вземат хляба и докато се завърне на сцена, всъщност участията й да секнат. Мария смятала, че колкото по-бързо се завърне в играта, толкова по-актуална ще е и за бъдеще. Не случайно, малко преди да роди тя пусна и ново парче с видео - "Всичко". Именно и него тя ще представи за първи път на живо на предстоящите й клубни ангажименти.

Неотдавна певицата разказа, че е започнала да се грижи за музикалния вкус на бебето си още преди да го роди. Тя го възпитавала с класически произведения на Бетовен, Моцарт и Шопен. Пускала му е и фолклорни изпълнения на хора на нейната майка Ваня Монова.