Мария Илиева ще изнесе голям концерт във Варна в разгара на лятото.

Най-големият концерт за 2017-а на поп звездата ще бъде на 11 август.

„Много съм щастлива, както при всяка моя среща с варненската публика. От няколко години не съм правила концерт в Летния театър на Варна, а той е едно от любимите ми места. Нямам търпение и съм сигурна, че ще бъде жестоко!“ - казва тя.
Мария Илиева е една от най-успешните дами на българската поп музика, с 26 №1 хит сингъла (солови и в колаборация) и над 35 награди за музика и стил.Тя обещава на преданата си публика програма със задължителните за всеки фен тотални хитове "Нищо", "Лунен сън", "Крадена любов", "Alright" и още много. Готви и специална изненада - нов сингъл, който ще прозвучи за пръв път във Варна.

Мария ще пристигне с голям екип – с нея ще бъдат популярните музиканти Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (клавишни), Младен Димитров - Mr Moon (програминг, перкусии и синтезатор) и Васил Вутев (ударни).

За радост на най-новото поколение почитатели на българската поп музика в концерта ще се включи и амбициозно младо подкрепление – NADIA и Иван Тишев, герои от първия български тийн уеб сериал „Не така, брат“.
Всички знаят Иван и от култовия тв сериал „Революция Z“. Двойката гарантира силен купон, защото Варна е родният град на NADIA, а тя знае как да зарадва приятелите си край морето.
„Въпреки че и двамата живеем в София, винаги ни прави впечатление, че всеки път, когато споменем Варна, чуваме думите „О-о-о, това е любимият ми град“ - така е и с нас. Това е моят роден град, но е и любимо място за парти - там срещаш изключително много хора, които имат дълбоката нужда да се забавляват. Искаме да покажем нещо различно и свежо на варненските фенове, искаме да запомнят това лято!“ - казва NADIA.

Билетите за концерта на Мария Илиева във Варна са в продажба. Цените са от 15 до 30 лв.