38-годишната Мария Илиева шокира невръстните си почитатели с твърде разкрепостен имидж, пише "Галерия". На свой концерт певицата лъсна на сцената със смъкнати дънки, от които съвсем целенасочени се подават прашки, създадени от блещукащи камъчета.

Тъй като Илиева не се слави като една от пестеливите в бранша, "диамантите" в интимната област сигурно са пълен ментак. Но за да бъде нестандартното и доста разкрепостено бельо съвсем на показ, Мария го бе вдигнала над кръста си, което вероятно й е създало дискомфорт в някои области.

При излизането си на сцената с този "аксесоар", певицата втрещила почти всички. Разбира се, мъжката част от публиката, която се състои предимно от пубертети, звучно одобрила решението на кака си Мария. Родителите на децата обаче останали изумени как си позволява да сее разврат сред младите момиче, много от които я имат за пример за подражание.

Повече от видимо е, че Мария Илиева се чувства несигурна за бъдещето на кариерата си и виждайки, че звездата й отива към залез, тя прибягва дори до камъни в някои области, за да успее да поблести още малко преди да излезе в пенсия.