Членката на журито на "Х фактор" Мария Илиева никога не отговаря на въпроси, свързани с личния й живот, но любовните й мемоари съдържат дълъг списък от известни имена в родното музикално пространство, съобщава БЛИЦ.

Най-пикантният от тях е свързан с женен мъж, когото тя се опитала да разведе. По времето, когато Павел Станчев бе изпълнителен директор на Нова телевизия, а това бе между 2005 и 2008 година, той поддържал пламенна интимна връзка с попдивата Мария Илиева.

Двамата били много дискретни, но след като станало ясно, че Станчев няма намерение да напусне съпругата си - французойка и да зареже двете си деца, Мария деликатно прекратила срещите си с него.

Точно тогава започнала промоция на заведенията "Ликьор" и огнената брюнетка не само се сдобила с десетки участия, но и омаяла с чара си собственика на клубовете - Валери Ненчев. И тази връзка на Илиева се оказала ялова и не довела до нещо по-сериозно. Според слуховете в момента певицата е интимна с Боян, работещ в собствената й продуцентска компания "Стерео стая".

Късметлията е известен като изпълнител с артистичното име B.O.Y.A.N и като продуцент на певицата Криста. Шефката му обаче не виждала перспектива във връзката си с оглед създаване на семейство и дечица, затова непрекъснато се оглеждала за нещо по-атрактивно.

В зората на кариерата на Мария Илиева режисьорът Валери Милев и композиторът от журито на "Х фактор" Магомед Алиев, известен с прякора си Мага, са едни от мимолетните й гаджета. И с двамата тя запазила приятелски отношения и до днес, които да не пречат на професионалната им работа.
Говори се, че Илиева е имала интимни отношения с актьора Хуан Фернандес, изиграл централна роля във филма "Дънди крокодила", но някои твърдят, че това е само слух. В момента пък мълвата свързва Мария с италианец - собственик на дискотеки на Ботуша, но е възможно и тази клюка да се окаже партенка. Някои твърдят, че певицата няма как да се влюби и омъжи, тъй като е прекалено влюбена в себе си.