Мария Илиева поддържа млада и свежа кожа със строг хранителен режим и много вода.

37-годишната певица пие по 4 литра на ден и именно това е тайната на сияйната й визия, пише „Уикенд“, пише hotarena.net. Изпълнителката се подлага и на козметични процедури. Мария често ходи на терапия за оформяне и скулптуриране на тялото. С такава поддържали перфектната си визия Мадона и Роби Уилямс.

Освен това певицата се е освободила от домашните си задължения, наемайки си прислужница, която да се грижи за луксозния й апартамент.

Изпълнителката отдавна разчита на слугинята, която да й чисти, а също и да се грижи за 80-годишната й баба. Възрастната жена прекарвала зимите с Мария, защото не можела да се обслужва сама. Тъй като графикът на Илиева бил супер препълнен, тя натоварвала прислужницата с грижите за бабата. А в замяна плащала на чистачката мизерни суми, по-малко от средната работна заплата. Изпълнителката е червива с пари, но е адски стисната.

Гаджето й Мартин пък също си имал домашни задължения. Мария Илиева го натоварвала с химическото чистене и ремонта на колата. Той пък нямал нищо против, защото певицата щяла да му помогне да се издигне в кариерата.