Криско не рони много сълзи за бившата си изгора Ася Капчикова, с която се разделиха преди броени дни, и вече се радва на нова дама в леглото си.

Това е колежката му Мария Илиева, с която имат вземане-даване не за първи път, научи „Всеки ден".

Говори се, че Мария била една от основните причини за раздялата на плеймейтката с рапъра, макар че и Ася не е от примерните гаджета и се случвало да слага рога на любимия си, с което го вбесявала. Малко преди да гръмне новината, че Криско и Капчикова вече не са заедно, се разчу, че те двамата си правят тройки по морето с Мария.

Плеймейтката с нищо не показвала, че присъствието на певицата в компанията им й е неприятна, докато и тя била сред поканените. Веднъж обаче хванала гаджето си на калъп с Илиева, които се радвали зад гърба й на взаимните си ласки. Това било началото на края, твърдят техни познати. Влюбените така се скарали, че си извадили всички кирливи ризи, изневери и провинения, докато накрая си казали „довиждане".



Сега Ася вече не е с Криско, но с него остана Мара Дакела, както наричат певицата заради късите й крака. Двамата не спират да се показват заедно на публични места, докато плеймейтката наскоро се оплака, че леглото й било празно и студено.



В момента Мария Илиева и Ася Капчикова водят студена война помежду си. Те не се карат открито, но старателно избягват всякакви срещи помежду си, ако случайно се засекат, се правят, че не се виждат, и не си отронват нито дума. Ася е изтрила от профилите си в социалните мрежи всички общи снимки с Мария, докато тези с Криско все още са налични. Това според нейни познати издава красноречиво, че все още има топли чувства към бившето си гадже. Не така обаче стоят нещата с бившата й приятелка Илиева. За Ася тя вече не съществува.

Мария също се стараела да спазва приличие в отношенията си с плеймейтката, като избягва да я напада открито. Пред най-близките си обаче била категорична, че никога повече няма да й проговори.