Поп дивата Мария Илиева за пореден път ще бъде жури в музикалното риалити X Factor, през последните седмици обаче името на Мария беше забъркано в скандали, които раздвоиха меломаните.

Последните слухове твърдяха, че СЕМ ще спре парчето "Видимо доволни", защото било твърде нецензурно.

Според Мария Илиева се е стигнало до там, защото с Криско са си свършили добре работата и "Видимо доволни” е най-гледаната българска песен в каналите за видеосподеляне.

Мария коментира и ожесточената дискусия на тема "Кой възпитава децата – семейство и училище или родителите?".



"Най-лесно и безотговорно е да търсим проблема с възпитанието и общуването с децата във външни фактори. Ролята на семейството и училището е именно тази - да изгради личност, познание и критерии, спрямо които всеки да оценява кое в заобикалящата ни среда за какво служи, било то за пример за подражание или за забавление. Автори като Моцарт, Бетховен, Бах, Шопен, които аз много обичам и с чиято музика съм закърмена, не са заместител на ценностите, в които родителите трябва да възпитават децата си. Противното твърдение би звучало доста нелепо", заяви Мария пред "24 часа".



Илиева беше лаконична и по повод обвиненията и отправени й от Мика Стоичкова, че е поръчала побоя над Иво Аръков. Поп дивата завърши, като обеща много изненади в тазгодишния X Factor.