Певицата Мария Илиева ще стане майка за втори път в най-скоро време. В „Събуди се” тя сподели, че се чувства прекрасно, защото е обичана. "Мисля, че срещнах най-прекрасния мъж в живота ми. Някого, за когото не съм смеела да мечтая - като комбинация от качества”, разтопи се Илиева. Hotnews.bg припомня, че изпълнителката така и не дава подробности за тайнствения мъж, направил я майка за втори път, но не спира да му се обяснява в любов.

Изпълнителката е категорична, че била спряла да се надява с минаването на годините да срещне правилния за нея мъж, но това се случило и е много щастлива. "Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно в някакъв момент ти се случва това".

Призна, че е работохоличка и затова планира бързо връщане на сцената, както направи и след първата си бременност със сина Александър. Вече има потвърдено първо участие след раждането-в средата на август във Варна и се надява да се види с почитателите си там. Илиева ще стане майка за втори път в близките дни, затова вече си е взела довиждане с публика на участие в Плевен. „Когато една жена е здрава и се чувства добре, може да работи бременна“, категорична е певицата, която не скри, че е качила повече килограми от първия път.