Мария Илиева е специален гост в Dancing Stars тази вечер.

Заедно с танцьорите от „Денс студио 121” тя ще представи за първи път новия си солов сингъл.

Името на клубното парче засега е тайна. На своята фейсбук страница попдивата е отправила предизвикателство към фенове си да отгатнат името на новото денс парче, което започва с „Играя...”.

„Интересно ми е да чуя какво си представят почитателите ми и нямам търпение да прочета всички предположения”, сподели Мария Илиева. Автори на песента са Мария Илиева, Любо Киров и Георги Янев, а режисьор на видеото към нея е Валери Милев.

Поли Генова и „Бон-Бон мюзик” ще изпълнят най-новото парче „За нас” от дебютния албум на певицата. Поли Генова ще подкрепя Део във вечерта на елиминациите, а дали ще й се наложи да го защитава, предстои да видим.

Ясно е името на първия победител във фейсбук играта „Пепеляшка на бала”, която се провежда на официалната страница на Dancing Stars.

Почитателка от Варна спечели роклята на Елена Добрикова от изпълнението на аржентинско танго. Тази вечер още един късметлия ще спечели роклята на Яна Акимова, а неговото име ще бъде обявено по време на елиминациите в ефира на Нова ТВ.