Хитовата комедийна драма „Столичани в повече" се завръща на 6 март в прайм тайма на bTV.

Епизодите от новия осми сезон, които вече ще се излъчват всеки петък, ще забавляват зрителите с нови сюжетни линии, част от които са свързани с най-актуалната тема - връзките между властта и „задкулисието". Те ще бъдат представени през призмата на комичното, за което ще допринесе и участието на гост-звезди като певицата Мария Илиева и актьори от ранга на Никола Анастасов и Станислав Яневски.



Още с първия епиозд зрителите ще станат свидетели на неочакваната ситуация в страната, възникнала 45 дни след провеждането на референдума за размножаване. Рангел Чеканов е направил палатков лагер в градинката зад Парламента, като е обявил гладна стачка срещу решението. Дали ще успее да прокара своите популистки лозунги и искрен ли е пред хората, ще стане ясно в първия епизод от новия сезон на комедийния сериал, пише ''Всеки ден''.

Междувременно Славка изживява много трудно народния бунт, като през последните 45 дни дори не е излизала навън и се опитва да си уреди дипломатическа служба в чужбина. В този сезон Пацо най-после ще се окаже на свобода, но как ще се случи това и при кого първо ще отиде той зрителите на bTV ще разберат още в първия епизод. Отец Григорий, който бе изгонен от църквата, ще положи усилия да изчисти имиджа си и да се върне на работа. Спас Лютов отново ще отправи поглед към бързите пари. Този път това ще са парите на Йовка, цели 20 хиляди лева, които тя е спечелила от първата си издадена книга... на сексуална тематика.