Поп звездата Мария Илиева закъсняла с четири часа за партито, което Евгени Минчев организирал по случай предстоящите награди Бизнесдама на годината.

Певицата трябвало да пее пред каймака на столичния хай-лайф, но не спазила уговорката за уречения час. Вместо в 20 ч., тя дошла едва към полунощ, разказаха гости на купона, състоял се завчера в мезонета на Минчев в „Манастирски ливади”, пише ''Монитор''.

На всичкото отгоре Мария се появила без капчица грим и с видимо уморен вид. „Изглеждаше недоспала и занемарена”, коментираха гостите с недоумение защо изпълнителката на хита „Играя стилно” изглежда така.

Още с появата й домакинът Евгени Минчев се опитал да я скрие в кухнята си, за да не могат присъстващите фотографи да я увековечат без грим, но на по-късен етап това било неизбежно. Въпреки тенекията, която вързала, Минчев запазил самообладание и предложил вино и вечеря на певицата, а също така поднесъл и специалния си комплимент към нея - сребърно колие.

„Макар и да се опита да бъде мила с дочакалите я, те й показаха гръб, като някои от тях дискретно я освиркаха”, издава свидетел на ВИП вечеринката.

Никоя от бизнесдамите не пожелала да комуникира с певицата, заради което се наложило тя да си гука главно с един от сервитьорите на купона.

Колежките й Камелия Воче и Есил Дюран пяли вместо Илиева и спечелили симпатиите на бизнесдамите, сред които Таня Стоянова, нотариус Георгиева, Гергана Вълова, Камелия Терзийска, Мариела Нордел, Силвия Хрисимова-Шонлебе, Сидония Радева.