Мария Илиева забременява ин витро от неизвестен донор, пише „Всеки ден“. Според изданието, певицата е била засечена в известна столична ин витро клиника, където планира процедурата.

Последната известна връзка на певицата бе с младият рапър от Варна, който нашумя с участието си в предишния сезон на „X фактор”. Миналата година Мария прибра в дома си Наско и двамата заживяха като семейство. Приятелки на гласовитата дама обаче твърдят, че преди коледните празници тя натирила младока.

На всичкото отгоре майката на младежа била в шок от нея и не спирала да я обижда, че развращава сина й.



Сега изпълнителката обикаляла столичните ин витро клиники, за да провери, какви са възможностите й за забременяване. Тя била в истерия от факта, че клоняла към 40-те и е без съпруг и поколение. Затова истерично си търсела донор. В един от центровете й предложили да я оплодят със сперма от Холандия и тя почти се била навила на този вариант. Приятелките й обаче се опитват да я разубедят, тъй като най-често дареният материал там бил от негри и араби. Не се знаело на какъв точно ще попадне.

„Това, което искам да ми се случи в личен план през следващата година, е да даря живот. Никога не съм поставяла кариерата пред любовта, просто нещата се стекоха по този начин. Сега обаче се чувствам готова за деца”, признава Илиева.

„Много съжалявам, че пропуснах майчинството. Ако мога да върна времето назад, ще променя единствено това. По-лесно е да родиш млада”, отчита поп изпълнителката. С напредването на годините и мъжете в живота й ставали по-малко.

Източник: slava.bg, Сн.: Булфото