Мария Илиева се е разделила с младото си гадже Наско Колев.

А причината е, че тя е готова да стане майка и твърдо е решила да забременее.

Доскоро тя натискаше младото й гадже Наско Колев да става татко на бъдещото й бебе, но той е близо 20-години по-малък от нея, наскоро стана пълнолетен и все още не мисли за поколение.

Неотдавна стана ясно, че поп певицата е прибрала в дома си 18-годишния варненец и двамата живеят като семейство. Приятелки на Мария обаче твърдят, че наскоро тя натирила младока и сега си търси нов осеменител. Певицата била в истерия от факта, че вече е на 38 години, без съпруг и поколение. Затова си търсела стабилен мъж, от когото да забременее. На всичкото отгоре майката на младежа била в шок от нея и не спирала да я обижда, че развращава сина й.



„Това, което искам да ми се случи в личен план през следващата година, е да даря живот. Никога не съм поставяла кариерата пред любовта, просто нещата се стекоха по този начин. Сега обаче се чувствам готова за деца”, признава Илиева. Шегува се, че веднага би заченала от Брат Пит, но той вече си бил направил няколко русокоси деца, а заедно с Анджелина Джоли осиновили още толкова африканчета.

„Много съжалявам, че пропуснах майчинството. Ако мога да върна времето назад, ще променя единствено това. По-лесно е да родиш млада”, отчита поп изпълнителката. С напредването на годините и мъжете в живота й ставали по-малко. Последният комплимент, който получила, бил от стоматолог в пиано бар.

„Празнувахме рожден ден на приятелка и аз пях. Дадох всичко от себе си, а той дойде и ми направи комплимент. Каза, че никога досега не бил виждал жена с такъв перфектен зъбен профил”, разказва Илиева през смях. Свалката била малко странна, но след като се замислила, стигнала до извода, че и съпруг-стоматолог не е лоша идея, пише hotarena.net.

Сн.: Фейсбук