Мария Илиева заведе новородения си син Александър на първия му концерт. Бебето се появи в гримьорните на зала „Арена Армеец”, която вчера вечерта бе пълна с почитателите на „Тоника Домини”. Ева Найденова, Красимир и Виолета Гюлмезови отпразнуваха двойна годишнина-45 години от основаването на „Тоника” и 35 години на другата група „Домино”. На сцената тримата изпяха златните си хитове като „Нека да е лято”, „Стара икона” и „Там край реката”.

На сцената с тях празнуваха Любо Киров, който специално си купил нови обувки за събитието, Нели Рангелова и Мариана Попова, в компанията на любимия си Веселин Плачков. Стройната й фигура в прилепнал клин напълно разби слуховете, че тя чака бебе. Първа на сцената се качи Мария Илиева, която също изглеждаше блестящо в дълги чизми и къси панталони. Красимир Гюлмезов разкри тайната, че заедно с нея в гримьорната е и близо тримесечния Александър.
Шоуто на „Тоника Домини” изправи на крака близо 7 000 им почитатели още на първите песни, а след дава часа и половина публиката дълго не пускаше музикантите от сцената. На първия ред бе композиторът Стефан Диомов, автор на най-емблематичните им хитове.