Мария знае точно как да привлече вниманието и доказателство е най-новият й видеоклип “Точно как”.

Лентата направи премиера в PlanetaOfficial в началото на уикенда и предизвика разгорещени коментари и над 250 000 преглеждания:

“Харесва ми комбинацията от поп-фолк с по-модерно звучене, различно е. Текстът и изпяването са добри. Успех на парчето!”, ”Невероятна! Най-сетне заложи отново на Costi!”, ”Супер свежо и пролетно, браво! Най-накрая нещо различно!”, “На мен точно текстът ми харесва, супер много си пасва с мелодията, честно казано съм изненадана, че това е песен на Кости, толкова модерна и различна. Мария вдигна нивото!”

”Ще стане хит 100%, много е приятна песента, не натоварва! Мария си е жена от висока класа и каквото и да направи, й се получава много оригинално. И много добре, че не е разголена...”

снимка: Георги Малев

За музиката и аранжимента Мария отново работи с Кости Йонита, с който в тандем имат доста хитове. Текстът е на Радостина Денчева, а режисьор на видеоклипа е Bashmotion. За своята визия певицата се довери на Кирил Чалъков /грим/ и Fetish Hair Studio /коса/. По време на снимките на видеоклипа изпълнителката засне и фотосесия с Георги Малев.