Мария показа, че е излъгала с бомбата, която хвърли миналата година, че се отказва от сцената и месеци наред даваше интервюта по тази тема, като си правеше безплатна реклама. През лятото на 2020 година, когато заведенията почти не работеха заради вируса, разплаканата фолкпевица обяви в социалните мрежи, че спира да пее. Сега обаче тя регистрира първото си участие в нощно заведение след повече от една година. Типично в свой стил изпълнителката се появи със свръхкъса рокля, която трудно скриваше задните й части., а запознати издадоха че тя е тоалет на Beyond.

“Липсваше ни! Толкова се радваме, че отново си на сцена”, споделят почитатели в социалните мрежи. За да се впише в духа на партито, Мария хвърляше салфетки, мяташе си д-то пред телефоните на купонджиите и си викна перкусионист, който да удря по малките барабанчета, докато тя бясно играе кючеци. Миньончето не призна каква точно е причината да се откаже от сцената но беше категорична, че ще подхване други неща. Няколко месеца по-късно тя вероятно е стигнала до заключението, че с постове в инстаграм няма как да поддържа популярност и да трупа пачки и се завръща обратно към музиката.

Първите стъпки бяха направени, когато пусна песента "Давай, разплачи ме" и засне клип към нея. Завръщането към участията ще се отрази добре и на банковата й сметка, тъй като за нощна изява тя прибира по няколко хилядарки. Засега обаче Мария не може да се похвали с други участия в близките дни, за разлика от другите си колеги като Фики, Галена, Преслава ит.н. Явно фалшивата новина, че се отказва още дълго ще й пречи.