Из светските среди се говори, че телевизионен таблоид №1 в България „Папараци“ разполага със скандално видео с участието на фолк певицата Мария.

От кадрите ставало ясно, че изпълнителката на „Пайнер“ е на среща със своя любовник. Записът се очаква да бъде излъчен съвсем скоро, сочат още пресните клюки.

Напомняме ви, че по последна информация Мария кръшка на съпруга си не с кого да е, а с един от най-успешните борсови играчи у нас – Веселин Генчев.

*Мария и Християн на сватбата си

47-годишният финансист и певицата били изловени от детективи, които Християн назначил, тъй като имал съмнения, че половинката му му изневерява.

*Веселин Генчев

Наред с тревогите на хванатата в измяна Мария, тя е подложена на стабилни подигравки от феновете на чалга ритмите, заради начина, по който нарича мега звездата Риана, а именно – Рейхана.

Певицата се изложи във видео интервю, в което се опита да се оправдае своето решение да се снима чисто гола за обложката на новия си албум.

„Упрекват Мария, че е гола, но я да видим една Бионсе, я да видим една РЕЙХАНА“, изцепи се фолкаджийката, обърквайки името на световноизвестната звезда Риана (вижте видео долу - 2 част, 28-ма минута).

Изпълнителката предизвика бурен смях сред зрителите, а клипчето с излагацията й обиколи мрежата и стана хит само в рамките на 1 час.