Фолк певицата Мария кръшка на гаджето си Християн Гущеров с бодигард.

Изпълнителката сложила рога на бизнесмена с един от охранителите си, дочу HotArena.net.

Според горещата мълва Гущеров преживял истински шок, когато научил, че Мария се разкъсва между него и един от служителите му. Певицата съгрешила с атлетичен бодигард, назначен отскоро от бизнесмена.

Не е ясно как синът на ексдепутата Добромир Гущеров се е усетил, че е рогоносец. Говори се, че един от охранителите издал колегата си за палавите закачки с певицата.

След скандала Мария набързо била натирена с дъщеря си от столичния апартамент в кв. „Лозенец“. Двамата обаче дълго се помирили.

„Нали е добродушен, а и я обича лудо, бързо и е простил. А тя с нейните отработени трикове го е убедила, че само са се задявали“, коментират в хайлайф средите.

Цялата драма се разиграла преди пътуването на Мария и Християн в Тоскана, където двамата се помирили. Певицата дори сподели снимки от ваканцията им там.

Но въпреки възстановената идилия Гущеров държи половинката си изкъсо. Богаташът е зачислил трима от своите горили към Мария.

„Сега я пазят към десетина души. Елате във фризьорския салон, който посещаваше редовно, да гледате как почернява от мутри“, коментират столични бръмчалки, пише „Всеки ден“.