В разгара на лятото певицата Мария казва, че се чувства много добре, отпочинала и заредена с енергия за работа. Всичко около нея е изключително динамично, защото от четири години насам, в които не е имала участия, това е първото лято, в което тя радва своята публика и е много щастлива от този факт.

“Тази година направихме най-хубавото си море, откакто имам Марая. Аз съм човек, който е обиколил почти целия свят, без да преувеличавам, открила съм места преди много години, на които хората сега се радват. Затова не беше на всяка цена да тръгнем нанякъде това лято и да откриваме нова дестинация. По-скоро искахме да изкараме много време с Марая и да посветим цялата почивка на нея, защото тя вече е едно голямо момиче, едно дете, с което много се гордея. Тя е нашият ангел. Бяхме в Слънчев бряг, в един много любим хотел, където снимах “Сто нюанса розово”. Там аз почивам от много години и тази атмосфера, която намираме на това място, не можем да я намерим никъде другаде. Този хотел е като една огромна къща, пълна с много приятели”, разказва за лятната си ваканция Мария.



Певицата искрено се надява скоро да се сдобие и с второ дете.

“Надявам се да е максимално бързо, защото Марая ми е направила поръчка и чака сестричка, тъй като вече си има братче. Ние с Хриси също сме дали поръчка и дано скоро щъркелът да ни донесе. Не крия, че забременяването ми с Марая беше трудно. И сега не е много лесно, защото динамиката, която движи моето тяло, душа и сърце е много голяма и това няма как да не се отразява. Темпото няма да го намаля, защото това е моят ритъм и така се чувствам жива. Но ако нещата не се случат по нормалния естествен начин, ще използвам други методи”.

Мария смята, че в България, въпреки че всеки втори човек има репродуктивен проблем поради различни причини, въпросът със зачеването е добре уреден и има всякакви начини, по които можеш да бъдеш родител, стига да го желаеш.



“Моята учителка в училището за родители казваше така: “Имаме лошия маниер винаги да се подготвяме за най-лошото и ако хубавото ни се случи, тогава чак се радваме”. Само че аз вярвам в това, че колкото си по-положително настроен към живота и към онова, което ти се случва, дори към самия себе си – как изглеждаш днес, какво е твоето усещане от момента, в който се събудиш, то това се отразява на всяко едно движение около нас. Т.е. нашата нагласа е главният провокатор за онова, което ни се случва. Тази жена ме научи да вярвам в положителния начин на мислене, който увенчава всяко едно начало в края му с успех, колкото и да е труден пътя. Лесно няма”, споделя Мария, пише planeta.tv.

В “Автограф” певицата демонстрира нова прическа, а поводът да си смени визията, както казва самата тя, винаги е някой нов проект.

“Този път подготвям парче, което ще се появи през есенния сезон. То следва линията на “Сто нюанса розово”, дори е още по-модерно от него. Много ми се искаше да придобия още по-младежка визия, да вляза в това излъчване, в това мислене и затова си отрязах косата”, казва Мария.