Фолк певицата Мария мъкне дъщеря си на чалга концерти, като този на телевизия “Планета”, където преобладаваха голотиите и кючеците. Марая, което е в пети клас на елитното Англо-американско училище, трябваше да изтърпи няколкочасовото изпълнение на майка си и нейните колежки, което определено не е за детски очи.


Певицата бе неразделна с малката си дъщеря, която бе единственото толкова малко дете зад кулисите. Шоуто на изпълнителката в "Арена Армеец" бе посветено на Франция. Над 30 човека балет и Айфеловата кула пренесоха публиката директно в Париж, където Мария засне видеото към последната си балада “Кажи й”.


Именно Айфеловата кула бе основен мотив и в последното ревю на Ив Сен Лоран. Мария обаче заложи на уникална червена рокля на Alexander Mcqueen и ботуши на същата марка за концерта. Втората визия, с която изпълнителката се появи на сцената, също бе на Mcqueen, в комбинация със сако, един от хитовите модни трендове за сезона. Mcqueen е любимият дизайнер на Дженифър Лопес, Кейт Мидълтън, Никол Кидман, Пенелопе Крус, Лейди Гага и още куп холивудски знаменитости.